Gmail account မလိုအပ္လို႕ဖ်က္ခ်င္ရင္ေပါ႔။
ပထမဆံုး Gmail setting ကို၀င္ပါ။
Accounts and lmports tab ထဲက Google Accounts setting ကိုႏွိပ္ပါ။
ၿပီးရင္ My Product ရဲ႕ေဘးက Edit ကိုႏွိပ္ပါ။ ထို႔ေနာက္ Delete Account ကိုေတြ႕ရင္ ေအာက္က Close account and delete all services and info associated with it ဆိုတဲ့ စာသားေလးကို ႏွိပ္ပါ။ ၿပီးရင္ အကုန္လံုးကို အမွန္ျခစ္ေပးၿပီး လက္ရိွသံုးေနတဲ့ password ကို ျပန္႐ိုက္ထည့္ေပးပါ။ ၿပီးရင္ Delete google account ကိုႏွိပ္လိုက္ပါ။ ဒါဆိုရင္ေတာ့ အခုသံုးေနတဲ့ account ကို sign out လုပ္ၿပီးတာနဲ႔ ျပန္၀င္လို႔ မရေတာ့ပါဘူး။
No comments:
Post a Comment